Mi van a kosárban?
A bevásárlókosara jelenleg üres.

   

 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании
 • обслуживание сайта
 • биржи статей
 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • новости для сайта
 • коммерческое предложение
 • продающий текст
 • Fűtéstechnika
  Villanybojlerekről általában PDF Nyomtatás E-mail
  IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook

  A cikk a villanybojlerek felépítéséről, szerkezeti elemeiről, felszereléséről, beállításáról, üzemeltetéséről, biztonságáról, energiafelhasználásáról, vízkövesedéséről stb. szól. Szóval a villanybojlerekről úgy általában: persze a teljesség igénye nélkül, hiszen egy-egy témakör kimeríthetné egy ilyen cikk terjedelmét.

  A kulturális fejlődés a történelem előrehaladtával magával hozta a higiéniás szokások nagymértékű fejlődését, amihez elengedhetetlen volt a tiszta és egyben meleg víz. Kezdetben csak közvetlenül a felhasználás előtt, "tűzön" melegítették fel a vizet, ami persze egyáltalán nem volt komfortos megoldás. Később a technika fejlődésével "vízmelegítő kazánokat" készítettek, amiket még fa- vagy széntüzelésű fűtőművel láttak el.

  Bővebben...
   
  Kondenzációs kazánok anyagai - előnyök, hátrányok PDF Nyomtatás E-mail
  IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook
  A címben tett "vállalást" szinte lehetetlen teljesíteni! S az alábbi néhány gondolat meg sem kísérel választást vagy ítélkezést jelentő, döntő kijelentéseket tenni. Ugyanis minden készülékgyártó kisebb-nagyobb hálózatot tart fenn éppen annak érdekében, hogy a hálózat önkéntesen csatlakozott tagjai - felvértezve a készülékgyártó által adott szakmai információkkal - a saját készülékük előnyeinek kidomborításával meggyőzzék az alkalmazót: üzleti célcsoportjukat. S ez így is van rendjén!
  Bővebben...
   
  Légfűtéses kandallókról (Radeco) PDF Nyomtatás E-mail
  IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook
  Ezek a kandallók, mint a nevükben is benne van, a levegőt fűtik. Ennek előnye, hogy egy külső körülményektől teljesen független fűtési lehetőség jelenik meg lakásunkban, amellyel akár több napon keresztül is temperálni tudunk néhány helységet.(pl. áramszünet esetén)
  Igazi üzemmódként a kiegészítő fűtés jöhet szóba, hiszen ügyesen használva ezeket a kandallókat, az éves fűtésszámla 30-40%-a is megspórolható.
  Bővebben...
   
  A padlófűtésről PDF Nyomtatás E-mail
  IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook

  A mai modern épületek precíz hőszigetelésének köszönhetően a fűtés egyre kevesebb energiát igényel. Visszatérő probléma azonban a lakások belső elrendezésénél a radiátor helyének megválasztása: a fűtőtest gyakran nem illik a lakás összképéhez, s a padlófűtés sem alkalmazható mindenütt, az épület jellege vagy a burkolat anyaga miatt (pl. padlószőnyeg, parketta). Épp az ilyen helyzetekre lehet megoldás a padlóradiátor rendszer: diszkrét, elegáns, megvéd a lakásba beáramló hidegtől. Előnyös lakásokban, irodaházakban, sportlétesítményekben, szolgáltatási épületekben, szalonokban.

  Bővebben...
   
  Fapados szobatermosztát PDF Nyomtatás E-mail
  IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook

  A működésmódjuk szerint ezek lehetnek olyanok, amelyeknél a folyadék hőtágulása vagy az ikerfém elmozdulása mikrokapcsolót működtet, illetve olyanok, melyekben hőmérsékletfüggő ellenállás elektronikus jelfeldolgozó kapcsolóáramkört működtet.
  A kimeneti hatás szerint:
  elektromos beavatkozás (a szivattyúra, a gázégő működésére, esetleg a hőleadó ventilátorára, a keverőszelep-mozgatóra hat), mechanikus (hőtágulás) tömegáram-változtatás (termosztatikus fej a radiátorszelepen).
  A kapcsoló jellegű készülék csak azt az információt tudja közvetíteni, hogy a rendszer kér-e hőt vagy sem. Az ellenállás-változáson alapuló hőmérséklet-érzékelő intelligensebb, jeléből kiderül, ha a mért hőmérséklet már közelít a kívánthoz. Ennek nagy jelentősége van a pontos (kis lengésű) szabályozásnál.

  Bővebben...
     Gyártók